topbar.asp R H DATA

 VELKOMMEN TIL R H DATA OG FOTO

MENU RHDATA OG FOTO
  FORSIDE
  INFORMATION 
  KONTAKT
  GEDDE FORFANG
  SALG AF DOMAINNAVN
  RHFOTO
 

BAOFENG JAGTRADIO

 

SOFTWARE

  RADIOARMATØR
  LINKS
  ADMIN.

 

10-07-2022
155 online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 
 

 
Jeg har tidligere arbejdet som freelance professionel fotograf siden 1977 med eget atelier og mørkekammer på Amager, hvor jeg har beskæftiget mig en hel del med protrætfoto, pressefoto, reklamefoto, reportage, bryllupsfoto, Repro, model- og produktfoto m.m.  Inden jeg gik på efterløn år 2013 arbejdede jeg på fuld tid som professionel fotograf for Ikast-Brande kommune. Den gang havde jeg ca.77 institutioner i Kommunen som jeg varetog fotoopgaver for. Inden for de sidste ca. 15-20 år har taget en del billeder og film for diverse jagtforeninger og deres aktiviteter. Alle billeder af disse aktiviteter kan venligst frit benyttes til private formål samt Facebook. Betinget af at mit navn altid bibeholdes under billeder i henhold til gældende lovgivning Copyright ©. Ønsker man billeder til print så kontakt mig venligst. Hvis du er i tvivl omkring anvendelse af mine billeder så kontakt mig venligst. Mit formål med mine billeder er en del af at kunne glæde andre personer med mine billeder.
Jeg har et mindre fotoatelier her i Bording og påtager mig gerne opgaver med protrætfoto som speciale efter aftale. Hvis du mener at du har en fotoopgave så kontakt mig venligst. Min interesse for foto stammer fra før 1980 hvor jeg solgte de første 7 stk. pressebilleder til SE og HØR. Jeg har i over fem år løbende fået privatundervisning samt faste opgaver hos reklamefotograf Henriksen i København, som tidligere har arbejdet som professionel reklamefotograf i 25 år i Gutenberghus. Jeg har deltaget i flere kurser for professionelle fotografer via et foto firma Foto C i Holbergsgade i København, som er Danmarks største fotoforretning Foto C. Jeg har mere end 10 års erfaring som portrætfotograf i eget atelier på Amager. Jeg har tidligere været meget aktiv reportagefotograf, hvor jeg solgte en hel del billeder til Nordisk pressefoto samt danske dagblade og ugepressen. Da jeg tidligere var aktiv fotograf havde jeg 3 stk. Canon spejlrefleks kameraer og et Hasselblad atelier 6X6 Cm. kamera med rigtig meget udstyr til over 100.000 Kr. Et komplet atelier hvor jeg havde faste kunder til protrætfoto samt produktfoto. Jeg har været vant til, da jeg var aktiv fotograf på Amager at tage op til 1.600 stk. 24X36 m.m. ruller film om året.
Inden jeg gik på efterløn arbejde som professionel fotograf for Ikas-Brande Kommune. Som opgaver har jeg varetaget fotoopgaver for Herning teater. Ikast Bibliotek, Brande rådhus.
Klik venligst på nedenstående på links til en af mine hjemmesider samt min fotohjemmeside med billeder og film i alt samlet ca. 10.113 billeder
 

 

 

 
 

RHDATA OG FOTO. V/ROBERT HÆ* BREDGADE 56 DK-7441 BORDING. TLF.+4586862532 MOBILTLF. +4540103798

bund.asp R H FOTO Robert Hæ Copyright ©